Verhuis op kleur!

 

Oké, ik hoor je denken…verhuizen op kleur, wat is dat? In deze blog leg ik uit hoe het werkt en waarom het jouw verhuizing zo veel makkelijker kan maken. Lees je mee?

Het koop- of huurcontract is getekend. Yes! Je gaat verhuizen! Op naar een nieuwe stek. Bij een verhuizing komt veel kijken, natuurlijk ook het inpakken van je spulletjes. Maar waar begin je nou eigenlijk en hoe hou je overzicht? Je koopt verhuisdozen en begint enthousiast met inpakken. Doos dicht, hop op naar de volgende. Maar heb je weleens nagedacht dat wanneer alles opgestapeld staat je geen idee meer hebt wat je in welke doos hebt gedaan? Niet handig dus!
Zo los je het op…

Als je verhuist op kleur maak je gebruik van verschillende kleuren stickers die je op de verhuisdozen plakt. Je begint met het inpakken van de spullen die je voorlopig niet meer nodig hebt. Doos dicht en gekleurde stickers erop. De verhuisstickerbox van HOUSZ.nl heeft 10 verschillende kleuren. Je plakt stickers op de zijkanten en een sticker bovenop de verhuisdoos. Voor iedere kamer is er een andere kleur. De woonkamer oranje, de keuken rood, badkamer blauw en ga zo maar door. Ook de naam van de kamer staat erop. Super makkelijk! 

Krijg je al een beeld? Als je de dozen nu opstapelt zie je alle kleuren aan de zijkanten van de verhuisdozen en zie je direct welke doos voor welke kamer is! De handige kamerlabels die erbij zitten hang je op de verhuisdag op een plek waar die kleur verhuisdozen moeten komen te staan. Dit geeft overzicht en ook tijdens de verhuizing weet jouw verhuisploeg in één oogopslag naar welke kamer de verhuisdoos moet worden gebracht. 

Zo ga je georganiseerd en overzichtelijk je verhuizing tegemoet.
Oja, nog één tip, vergeet niet op de verhuisdoos te schrijven wat erin zit! Succes!

 

 

 


Wil je reageren of heb je een vraag over dit artikel? Mail dan naar info@housz.nl
Dit artikel bij jou op de site plaatsen? Geen probleem, maar overleg wel even, stuur een mail naar voorgenoemd adres! Reposten vinden we leuk!

 

Blog: 12 februari 2020 Geschreven door: Kim van Heteren

 

 

 

© 2017 - 2024 Housz.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel